Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

maandag: Gnocchi met spekjes & erwten

maandag.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
20 MIN. (ca. 795 kcal p.p.)

Categorie: vlees
Keuken: Italiaans

1 kg gnocchi di patate
1 el olijfolie
250 g magere spekreepjes
1 ui, gesnipperd
450 g doperwten (diepvries)
200 ml crème fraîche
3 el verse basilicumblaadjes, grofgehakt

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de spekreepjes in 3-4 min. uit. Voeg de ui toe en bak nog 1 min. Schep er de erwten door en bak in 5-6 min. beetgaar. Roer de crème fraîche met 2 el basilicum erdoor en verwarm de saus nog 1 min. zonder te koken. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de gnocchi met de saus over 4 diepe borden en bestrooi met de rest

Ook interessant