Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Maandag – Chinese tomatensoep met kip

maandag-chinese-tomatensoep-met-kip.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 20 MIN. (ca. 450 kcal p.p.)

Categorie: gevogelte
Keuken: Chinees/Hollands

100 g Chinese mie
2 el zonnebloemolie
300 g kipfiletblokjes
1 zak Chinese roerbakgroenten (400 g)
1 blik Chinese tomatensoep (800 ml)
500 ml kippenbouillon (van tablet)
100 g doperwten (blik of diepvries)
50 g kroepoek

Kook de mie volgens de aanwijzingen. Verhit in een wok de olie. Bak de kipblokjes bruin aan. Schep de groenten erdoor en bak 2 min. Voeg de soep en de bouillon toe en verwarm 5 min. Breng op smaak met zout en peper. Giet de mie af en verdeel over 4 kommen. Schep de soep erbij en serveer met de kroepoek.

Ook interessant