Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Week 52 Dinsdag – Broccolistamppot met salami

maandag-broccolistamppot-met-salami.jpg

Broccolistamppot met salami Categorie: vlees Keuken: Hollands

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN
30 MIN. (ca. 870 kcal p.p.)

 

 

 

 

 

 

 

Ingrediënten
1,5 kg kruimige aardappelen, geschild
800 g broccoli, in roosjes en steel in plakjes
2 el pijnboompitten
1 el olijfolie
1 salami-worst (250 g), in plakken
200 ml crème fraîche

 

 

Bereidingswijze
Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Voeg na 10 min. de broccoli toe. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bak de salami 3-4 min. Giet de aardappelen met de broccoli af. Stamp ze grof. Schep er de crème fraîche met de pijnboompitten en zout en peper naar smaak door. Schep de stamppot met de salami op 4 borden.

Ook interessant