Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Maandag – Andijviestamppot

maandag-andijviestamppot.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 30 MIN. (ca. 525 kcal p.p.)

Categorie: vlees
Keuken: Hollands

1,5 kg kruimige aardappelen, geschild en in stukken
1 Unox EXTRA Magere Rookworst (275 g)
125 g magere spekblokjes
100 ml melk
600 g panklare andijvie in reepjes
nootmuskaat

Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Bereid intussen de rookworst volgens de aanwijzingen. Bak in een koekenpan zonder extra vet de spekblokjes uit. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af. Stamp ze met de melk fijn. Schep de spekblokjes met het bakvet en de andijvie erdoor. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper. Schep de stamppot op 4 borden en leg op elk bord een stuk rookworst.

Tip
Lekker met Knorr Authentieke Vleesjus!

Ook interessant