1,5 kg kruimige aardappelen,
geschild en in stukken
150 ml melk
4 el olijfolie
4 Quorn Filets (schaal à 2 stuks)
600 g andijvie, in reepjes
3 el zwarte olijven zonder pit, in plakjes
Kook de aardappelen in weinig water met zout gaar. Verwarm in een steelpan de melk. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de Quorn Filets 6-7 min. Keer de filets regelmatig. Giet de aardappelen af en stamp ze met de melk en de resterende olijfolie tot een smeuïge puree. Schep er de andijvie door en breng de stamppot op smaak met zout en peper. Schep de stamppot op 4 borden en leg er de Quorn Filet bij.
Quorn Filets
Met deze nieuwe filets, gemarineerd in rode peper, zongedroogde tomaten en kruiden,
zet je snel en gemakkelijk een heerlijk ge-recht op tafel. Rijk aan plantaardige eiwitten en weinig vet. Dus ook lekker gezond! Voor meer recepten: www.quorn.nl