Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Maak zelf Sinterklaaslekkers

maak-zelf-sinterklaaslekkers.jpg

Sinterklaas is weer in het land en dat zorgt er ook voor dat de winkels boordevol Sinterklaaslekkers liggen.

Silvo strooit met inspiratie
Eigenlijk is het veel leuker om deze lekkernijen zelf te maken. Duik daarom snel de keuken in waar Silvo je helpt om er een feestje van te maken. Met de kruiden van Silvo maak je van iedere avond een heerlijk avondje. Met een snufje inspiratie tover je de alledaagse maaltijd om in een feestmaal. Maar rondom Sinterklaas maken we het extra feestelijk met onze speciale Koek & Speculaas-kruiden, Kaneel en Gemalen Gemberwortel. Dit zijn de onmisbare ingrediënten om zelf pepernoten en speculaas te maken. Gezellig om samen met de kinderen te bakken en deze Sinterklaas onvergetelijk te maken.

Hoor wie bakt daar, kinderen?
Wat is er gezelliger dan samen met de kinderen de keuken in te duiken om zelf pepernoten en speculaas te bakken? Een leukere voorbereiding op Sinterklaas is er niet. Daarom biedt Silvo tijdelijk deze drie kruiden samen aan in een actieverpakking, inclusief grappige zwarte piet-bakvorm. Ideaal om er samen met de kinderen een heerlijk avondje van te maken! En vergeet niet om de zwarte piet-speculaas helemaal af te maken met bijvoorbeeld Smarties of andere kleurige snoepjes. Of bak alvast een grappige surprise voor Sinterklaasavond. Met het handige receptenboekje bakt iedereen er iets van en is succes gegarandeerd! Kijk dus snel in de winkel in het Silvo kruidenschap.

Of zoals Sint en Piet het zouden zeggen:

Dankzij Silvo bak je nu zelf met Sinterklaas,
al je heerlijke pepernoten en speculaas.
Met bakvorm, recepten en heerlijke kruiden
is het hoog tijd om het Sinterklaasfeest in te luiden!

Bekijk hier het recept voor speculaaspoppen en ga aan de slag!

En na Sinterklaas?
Dan gaan we langzaamaan weer nadenken over kerst. Ook daarvoor biedt Silvo volop inspiratie en variatie. In ieder geval een mooie reden om eens op onze site www.silvo.nl te kijken voor recepten, tips en verrassende gerechten. Maar niet nadat je volop hebt genoten van het heerlijk avondje. Veel strooiplezier!

Ook interessant