Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Maak jij de lekkerste MonChou taart?

monchou-taart.png

Als er iets te vieren is, staat er natuurlijk taart op tafel. Altijd een succes én een klassieker is de MonChou taart. En terecht, want mislukken kan bijna niet, hij is snel gemaakt én ont-zet-tend lekker.

Met het oog op Moederdag is Margriet benieuwd naar jouw familierecept voor MonChou taart. Welke taart maak jij altijd met je dochter of moeder? Natuurlijk vormt een pakje MonChou de basis, maar waar maken jullie de bodem van? Bastognekoekjes, havermout of misschien wel speculaas. En welke vrucht vormt de topping van de taart: kersen, aardbeien, blauwe bessen? Of maken jullie juist een andere zoetigheid met MonChou, bijvoorbeeld tiramisu of cupcakes?

Wat is jouw recept voor MonChou taart?

Margriet is op zoek naar de maker van de lekkerste MonChou taart of een andere zoete traktatie. Ben jij dat of ken jij iemand – bijvoorbeeld je moeder of oma? Geef het recept mét foto (van jezelf met je moeder of dochter), naam, telefoonnummer en e-mailadres door en wie weet sta jij met jouw taart straks in Margriet. Deelname aan deze actie is niet meer mogelijk.

Ook interessant