Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Lunchtips voor de ultieme shopsessie

lunchtips-voor-de-ultieme-shopsessie.jpg

Er is niets leukers dan uitgebreid een dagje shoppen, waarbij je om de haverklap pauzeert.

Want in elke winkel een broek of schoenen passen, is natuurlijk ook wel erg vermoeiend. Daarom duik je graag met je shoppingparter-in-crime de leukste eettentjes in voor een lange lunch en als afsluiting van de geslaagde shopsessie natuurlijk een lekker wijntje. Optimel begrijpt dit helemaal en heeft de leukste lunch-adresjes door heel Nederland voor je op een rij gezet.

Maastricht
Je shopt uren in de mooiste winkelstad van het zuiden! Halverwege de dag duik je met je vriendinnen Bread & Delicious in voor die welverdiende lunch, hèhè. Adres: Stationsstraat 23 in Maastricht.

Delft
Grachtjes en veel gezellige winkelstraatjes. Beetje deftig en de sfeer is oud-hollandsch. Dat is Delft. In Het Koningshuys, Markt 38-40 chill je als een vorstin.

Deventer
Boekenstad, Koekstad en er is natuurlijk nog veel meer te koop in Winkelstad Deventer. De lekkerste lunch met warme croissants én Optimel vind je bij De Croissanterie, Broederenstraat 19.

Groningen
Paviljoen Kaap Hoorn, Kaapse Baan 1 ligt in Haren. En dat zit vastgeplakt aan trendy Groningen. Tussen het winkelen door ben je zo in Kaap Hoorn en na de lunch ligt Groningen weer aan je voeten.

Uitjes met korting
Heb je geen zin in shoppen, maar wil je wel iets leuks doen met je vriendinnen? Kijk dan op de website van Optimel voor de leukste uitjes van Europsparen. Spaar voor hoge kortingen!

Ook interessant