Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Lievelingseten van vrouwen

lievelingseten-van-vrouwen.jpg

Mannen zijn dol op vlees en hartige snacks. Maar waar houden wij vrouwen nou écht van? Vrouwonline zet het speciaal voor Moederdag op een rij.

Dol op zoet
Vrouwen zijn dol op snoepen. Want zeg nou zelf; kun jij een reep chocola of een zak zoet snoepgoed weerstaan? Naast snoep en chocola is ijs ook erg populair onder vrouwen. Een ander toetje dat goed in de smaak valt is yoghurt. Magere yoghurt bevat weinig calorieën en daar letten vrouwen op.

Zuivel
Ook smoothies staan hoog op de ranglijst. Probeer eens dit gezonde smoothierecept!

Gezond eten
Niet alleen ijs is het lievelingseten van vrouwen. Ook gaan we massaal voor salades. Vrouwen zijn zich ervan bewust dat gezond eten belangrijk is en kiezen dus vaker voor een gezonde salade dan voor een vette hap. Maar wat verstandig is kan gelukkig ook erg lekker zijn. Wat dacht je van deze salade van gegrilde groenten? Laat Moederdag maar komen!

Mannen andere voorkeur
Mannen hebben een andere smaak. Die eten het liefst een goed stuk biefstuk, een lekkere zak chips of een ei. Zij houden dus meer van hartigheid. Waar mannen eerder voor vlees gaan, kiezen vrouwen eerder voor kip. Ook genieten wij over het algemeen meer van groenten en een lekker stuk fruit.

Ook interessant