Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Liefdevol ontbijten: de beste tips

liefdevol-ontbijten-de-beste-tips.jpg

Haal de gezelligheid in huis met een lekker ontbijtje!

De heerlijke geur van versgebakken croissants en petits pains, verse jam, een kop koffie en het gezelschap van je geliefde of familie. Dit zijn de ingrediënten voor een liefdevol zondagontbijt. Uit onderzoek van Danerolles blijkt dat de meerderheid van de Nederlanders dit momentje terug wil. Een ontbijt maken voor je partner of gezin, is een teken van liefde. Acht op de tien mensen zijn van mening dat de ochtend hét moment is om even tijd voor elkaar te maken.

Danerolles

Wie kent ze niet? De blikjes waar het deeg uitspringt zodra je de verpakking opendraait. Ze stonden al garant voor een super begin van de dag, maar met de verbeterde receptuur zal iedereen er nóg meer van smullen. Croissants, Super Croissants, Petits Pains (wit of bruin) en Pains au Chocolat; de keuze is aan jou!

Croissants
De Franse croissant is bij uitstek geschikt om tijd voor elkaar te maken. Deeg snijden, rollen, met ei bestrijken, afbakken en een deel van het ontbijt is klaar. In Danerolles croissants zit aandacht en liefde. Grote trek? Ga dan voor de Super Croissants.

Petits Pains
Ideaal voor de kids en zoetekauwen zijn de Petits Pains au Chocolat. Terwijl de chocolade langzaam smelt, kan het hele gezin uitgebreid de tafel dekken met fruitige jam, stukjes aardbei en plakjes banaan. Haal het hartige beleg ook maar vast tevoorschijn, want de normale Petits Pains zijn ideaal om met een plakje gerookte zalm, roomkaas en wat frisse komkommer op te peuzelen. Geniet van de quality time in de ochtend!

Variatietips
– Besmeer je croissant met frisse kruidenkaas, wat dille en een tomaatje.
– Serveer de Super Croissants met krachtpatsers als kaas, chocopasta of spek met een eitje. Ideaal voor vaders!
– Smeer de Danerolles voordat je ze oprolt in met rode pesto en maak het af met wat geitenkaas of fetakruimels.
– Voor de zoetekauw beleg je het croissantje met een dikke laag chocoladepasta en gehalveerde aardbeien.
– Verrassende vulling voor de kinderen: smarties, muisjes of chocopasta.
– Een tropisch toetje creëer je door chocopasta op het deeg te smeren. Leg er daarna stukjes banaan op en zet ze in de oven.

Ook interessant