En als je er dan aan gaat geloven, dan valt deze Oreo lasagne vast en zeker goed in de smaak. Gelukkig hoef je voor dit heerlijke recept geen keukenprinses te zijn.
1. Vet een glazen schaal van ongeveer 9x13cm in en zet hem even apart.
2. Verkruimel de Oreo’s door ze in een zip lock zakje te stoppen en kapot te slaan. Voeg vervolgens de gesmolten boter toe in het zakje en mix het goed. Haal het mengsel uit het zakje en giet het in de glazen schaal. Stamp het goed aan en zet het 5 minuten in de koelkast.
3. Pak een grote kom en klop de roomkaas luchtig. Voeg de twee eetlepels melk en suiker toe en mix het goed door. Voeg de helft van de Cool Whip of geklopte slagroom toe en verspreid het mengel over de Oreo’s. Plaats de schaal wederom 5 minuten in de koelkast.
4. Pak een kom en combineer de instant pudding met de koude melk en roer het tot een dikke massa. Giet het vervolgens over de roomkaaslaag en plaats de schaal weer in de koelkast. Dit keer zo’n tien minuten zodat de pudding kan stollen.
5. Wanneer de pudding iets harder is kan de rest van de Cool Whip of geklopte slagroom erover heen, waarna je de chocolate snippers/chips erover heen strooit. Laat het vervolgens drie tot vier uur in de koelkast staan.