Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Lekker eten met voedselovergevoeligheid

lekker-eten-met-voedselovergevoeligheid.jpg

Voor de 800.000 mensen in Nederland die leven met voedselovergevoeligheid is er nu eindelijk een fantastisch boek.

Compleet handboek
Hét handige hulpmiddel dat lekker en veilig eten mogelijk maakt heet ‘Lekker eten met voedselovergevoeligheid’ en is geschreven door Larisse van der Haar-Buijze. Dit boek is veel meer dan alleen een kookboek: het is een compleet handboek dat boordevol staat met recepten voor verschillende gelegenheden en vele tips geeft over hoe om te gaan met een voedselovergevoeligheid. De recepten en tips zijn ook beoordeeld door een diëtiste. De ruim 100 foto’s laten zien dat eten met een voedselovergevoeligheid ook lekker en vooral leuk kan zijn. De recepten zijn puur, veelzijdig, gezond en gevarieerd!


Mening van deskundigen

Tal van deskundigen zijn enthousiast over het handboek, zoals drs. M.H.W.M. Roovers, allergoloog in het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg: “Het is gewoon heel handig als je een boek op de plank hebt staan dat duidelijk vertelt hoe je verjaardagen, taart en schooluitjes het beste aan kunt pakken en die momenten zo leuk mogelijk kunt maken!”

Lekker eten met voedselovergevoeligheid? Het kan! Laat dit boek je inspireren en een gids zijn voor anderen. Er gaat een culinaire wereld open voor groot en klein. Smullen maar!

Bestellen? Dat kan hier!
Prijs: €19,95

Van 19 t/m 25 november a.s. kun je de voedselovergevoeligheid-stand bezoeken op de Margriet WinterFair 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht, waar je wordt verrast met heerlijke recepten uit het boek. Kom en proef!

Ook interessant