Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

L’ Amuse kaasplateau verfijnd

l-amuse-kaasplateau-verfijnd.jpg

Nagerecht: Dit met zorg door l’Amuse samengestelde plateau vormt een genot voor elke gelegenheid.

Het bestaat uit de volgende 5 kaassoorten (+/- 20 gram per soort, per persoon):

1. Délice de Bourgogne– een triple crème uit de Bourgogne-streek, van
gepasteuriseerde melk en room gemaakt. Witschimmel


2. Selles sur Cher– een milde geitenkaas uit de Loire, met een laagje as ter 
bescherming. Geitenkaas

3. Tamié – een trappistenkaas uit de Savoie, nog echt door praktiserende
monniken geproduceerd. Roodlfora


4. Shropshire Blue– prachtige, van origine Schotse, blauwschimmel, stevig,
smaakvol maar niet zout! Blauwschimmel

5. Reypenaer VSOP – overjarige Beemster, gerijpt in monumentenpakhuis in
 Woerden. Harde kaas

Lekker makkelijk en vers: bestel de ingrediënten voor dit recept direct online bij Culinaire Versmarkt met onderstaande button.

Ook interessant