Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kruidenboter uit eigen keuken!

kruidenboter-uit-eigen-keuken.jpg

In de zomer eet je vaker een maaltijdsalade of wordt er gebarbecued. Hierbij mag brood met kruidenboter niet ontbreken. Wees origineel en maak de kruidenboter een keer zelf. Met verse kruiden en Campina Botergoud Grasboter trakteer jij je tafelgenoten op een smakelijke verrassing!

Kruidenboter
250 g Campina Botergoud Grasboter
1-2 tenen knoflook, uit de pers
1 el fijngesneden platte peterselie
1 el tijmblaadjes
1 el fijngesneden basilicum
versgemalen peper, zout

Neem de Campina Botergoud Grasboter uit de koelkast. Spatel de knoflook en de kruiden gelijkmatig door de roomboter en maak op smaak met peper en zout. Schep de kruidenboter in een kom en dek af met folie. Zet de boter minstens 1 uur in de koelkast. Je kunt van de Campina Botergoud Grasboter ook een rol vormen en deze strak in plasticfolie wikkelen. Leg de rol minstens 1 uur in de koelkast en snijd voor het serveren in plakken.


Bereidingstijd: ± 5 min. + koeltijd.

Extra serveertips
* Steek of snijd bloemvormpjes uit de rol.
* Garneer de kruidenboter met verse kruiden.

Kijk voor meer Gouden tips op www.botergoud.nl

Ook interessant