Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kerstdiner-stress? Vraag het Appie met een appje

young-woman-using-tablet-on-christmas.jpg

Aangebrande aardappeltjes, de vlam in de pan, soep die flauw smaakt, een pudding die niet wil opstijven: er kan heel wat misgaan bij het bereiden van het kerstdiner. Houd het hoofd koel, er staan hulptroepen paraat: je kunt namelijk via WhatsApp het team van Allerhande om advies vragen.

Het overkomt elke keukenprinses weleens: dat het even niet lukt in de keuken. Je hebt je goed voorbereid, de tijd genomen en de juiste ingrediënten gehaald. En toch gaat er halverwege in de keuken iets mis. Juist met Kerst is het zo jammer als je kookkunsten mislukken. Daar heeft Albert Heijn de oplossing voor.

Stress tijdens het bereiden van het kerstdiner
De supermarkt deed eerder al eens onderzoek naar stress tijdens het koken van het kerstdiner. Wat bleek? Vier op de tien Nederlanders ervaren stress tijdens de voorbereidingen en het koken. En bij tweederde van de ondervraagden is het kerstdiner zelfs weleens helemaal mislukt. Dat ging dan meestal om het laten aanbranden van de maaltijd. Ook blijkt het vaak te gebeuren dat gerechtjes niet gaar waren of dat essentiële ingrediënten werden vergeten. Daarom riep Albert Heijn deze hulpdienst in het leven.

Vraag hulp aan het Allerhandeteam: zo werkt het
Stuur een appje met daarin jouw kookvraag naar dit telefoonnummer: 06 48 48 40 40. Het Allerhande-team staat op 24, 25 en 26 december van 09.00 tot 22.00 uur voor je klaar en sturen je een persoonlijk antwoord terug op jouw kookvraag. Hoe handig!

Bron: Nu.nl

Bekijk ook:

Lees ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant