Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kook ook: Budget

kook-ook-budget.jpg

Heerlijk koken voor een fijn prijsje.

Lekker eten lijkt alleen maar te kunnen met een dikke portemonnee. Toch kun je ook met een klein budget een verrassende maaltijd op tafel toveren.

Lekker koken hoeft echt niet duur te zijn, dit boek bewijst dat je verrassende maaltijden op tafel kunt zetten voor niet meer dan twee euro per persoon. En hoe doe je dat? Simpelweg een kwestie van anders boodschappen doen en restjes gebruiken om weer iets nieuws mee te maken.

Een goedkope maaltijd begint bij de inkopen. Doe één keer per week de grote boodschappen en neem je boodschappenlijstje mee die je hebt samengesteld aan de hand van je weekmenu. Let op de houdbaarheidsdatum en laat je niet verleiden tot extra aankopen door aanbiedingen. De tweede stap tot het goedkoper koken is het bereiden van de maaltijd. Kook bijvoorbeeld niet voor vier personen als er maar drie eten. Of kook juist het dubbele en vries het in; één keer werk en twee keer eten.

Kook ook: Budget bevat verrassend veel recepten voor heerlijke rijst-, pasta- en aardappelgerechten, recepten met vis, vlees, maaltijdsoepen, broodmaaltijden, eenpansgerechten en toetjes. Niet alleen de recepten zijn low budget, ook het kookboek mag zich met trots low budget noemen. Het boek kost je slechts € 6,95 en daarmee kun je veel besparen op je eten.

Kook ook: Budget
Thea Lansbergen
ISBN: 9789066115880
Uitgeverij: Inmerc B.V.
Prijs: € 6,95

Ook interessant