Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kokkerellen met modellen

kokkerellen-met-modellen.jpg

Gezond eten met twaalf bekende topmodellen.

Bastiaan van Schaik, stylist en fashion icoon, is op de proppen gekomen met een kookboek. Want als er iemand verstand heeft van mode, modellen en lekker eten, dan is het wel Bastiaan van Schaik. Hij werd bekend als jurylid van Benelux Next Top Model en is fashion director van een modemagazine.

Bastiaan ging aan tafel met twaalf topmodellen. Tijdens het shoppen, eten en de afwas vroeg hij de meiden het hemd van het lijf. En nee, de modellen leven niet op een blaadje sla per dag. De meeste modellen eten namelijk veel en vet, want hoe houden ze die kilometerslange catwalks anders vol?

Het kookboek bestaat uit prachtige beelden, openhartige antwoorden, tips en de favoriete recepten van de fashionista’s. De modellen variëren van 17 jaar tot 50 jaar en zijn hierdoor representatief voor een brede doelgroep. Met het kookboek laten ze zien dat anorexia uit is en lekker eten in.

Onder andere Daphne Deckers, Kim Feenstra, Irene van de Laar en Renate Verbaan geven een kijkje in hun keuken. Hun motto: ‘Eet maar normaal, dan ben je mooi genoeg!’

Titel: Kokkerellen met modellen
Auteur: Bastiaan van Schaik
Uitgever: FMB Uitgevers
ISBN: 9789049998370
Prijs: € 18,95
Bestel het boek hier!

Bekijk hier het promofilmpje van Kokkerellen met modellen:

Ook interessant