Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kilootje minder

kilootje-minder.jpg

Door lekker eten en voldoende beweging.

De meeste vrouwen (en mannen) zeggen wel eens dat er een kilootje af mag. Wat is nu een kilootje? Toch best veel, want het is moeilijker dan je denkt. Gelukkig helpt het boek ‘Kilootje minder’ je bij het behalen van je doel. Er staan niet alleen heerlijke recepten in met de hoeveelheid calorieën erbij vermeld, maar ook bewegingstussendoortjes.

In de inleiding lees je hoe je jouw voornemen het beste kunt aanpakken. Afvallen begint niet alleen met goede voornemens, maar ook met gezonder eten en meer bewegen. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Ruim 150 recepten geven je inspiratie om lekker te koken en je doel te bereiken op een lekkere en gezonde manier. Bij elk recept wordt bovendien het aantal calorieën vermeld, maar ook een dieet- of voedingstip gegeven. Zo kun je zelf een evenwichtig dagmenu samenstellen.

Het boek richt zich dus op drie pijlers: voeding, beweging en caloriecontrole. Achter in het boek volgen nog enkele belangrijke bijlagen, net als een drankenwijzer. Bovendien staan er ook leuke specials in: ‘Hoe overleef ik een feestje zonder schuldgevoel’ en ‘Pff, bewegen’. Alles bij elkaar is het een gemakkelijk boek waarmee je jouw doel vast en zeker haalt!

Kilootje minder
BrandNewDay
ISBN: 9789002235276
Uitgeverij: Standaard
Prijs: € 24,95

Wil je het boek bestellen? Klik dan hieronder

Ook interessant