Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 3: kijk eens kritisch in de koelkast

koelkast.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 3:

Jacqueline: “Neem vandaag de tijd om eens heel kritisch naar je koelkast te kijken. Veel mensen hebben flesjes en potjes met ingrediënten die ze totaal niet kennen. Nu wil dat niet perse betekenen dat het dan slecht is, maar het is wel een goed idee om eens te kijken op de etiketten. Weet je bijvoorbeeld hoeveel suiker er in ketchup zit? Hoeveel kant-en-klare sausjes heb je staan en hoeveel e-nummers vind je terug in de producten? Ruim ook direct de producten op die over de datum zijn en, indien mogelijk, maak de koelkast helemaal schoon voordat je alles weer terugzet. Grote kans dat je wellicht besluit om vanaf nu bewuster te gaan inkopen en je precies weet wat je in huis hebt.”

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout bij wie je terecht kunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant