Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kerstcocktails

kerstcocktails.jpg

Kom in de kerstsfeer met de verschillende fruitsmaken en geurige kruiden van kerstcocktails.

Zet de kerstmuziek maar op shuffle en steek de kaarsen aan!

Vrouwonline heeft voor jou, met hulp van Coebergh, twee heerlijke wintercocktails gevonden. Hiermee heb jij gegarandeerd een verleidelijk rode Kerst!

Klassieker
Ga voor de klassieker Coebergh Red Christmas! De smaak van zacht rood fruit en een vleugje cranberry wakkert de liefde aan en door de toevoeging van kaneel en Ginger Ale krijgt je kerst een spicy tintje. Maar ook Coebergh Sparkle geeft het ultieme kerstgevoel door de combinatie met pruimensiroop en verse nootmuskaat.

Tip: Drink de cocktails voor een knapperend haardvuur, zo creëer je het heerlijke kerstgevoel.

Cocktail: Sparkling X-Mas
Dit heb je nodig:
Coebergh Sparkle
Ginger Ale
Monin Kaneelsiroop

Bereidingswijze:
Gebruik een champagneglas. Schenk 10 ml. Monin kaneelsiroop in het glas. Schenk het vervolgens tot de helft vol met Coebergh Sparkle. Vul de rest van het glas met Ginger Ale. Om de looks van de Sparkling X-Mas nog feestelijker te maken, garneer je het glas met een spiraal van sinaasappelschil en een kaneelstokje.

Cocktail: Coebergh Red Christmas
Dit heb je nodig:
Pruimen Confiture van Bonne Maman
Martini Rosso
Coebergh Red Fruit

Bereidingswijze:
Gebruik een whiskyglas. Doe 2 volle theelepels Pruimen confiture in het glas en roer dit los. Schenk er 25 ml. Martini Rosso bij en roer totdat de confiture geheel is opgenomen. Schenk er 60 ml. Coebergh Red Fruit bij en vul het glas op met ijsklontjes. Roer alle ingrediënten voorzichtig door elkaar en maak deze cocktail af met wat vers geraspte nootmuskaat.

Ook interessant