Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kersen in chocolade

kersen350-wit.jpg

Jammie, kersen zijn er weer! De hoogste tijd om lekker te experimenteren met deze prachtige vrucht. Wat dacht je van kersen in chocolade? Eén groot succes als je het ons vraagt… Lees snel verder voor het recept en doe inspiratie op in onze gallery.

Jammie, kersen zijn er weer! De hoogste tijd om lekker te experimenteren met deze prachtige vrucht. Wat dacht je van kersen in chocolade? Eén groot succes als je het ons vraagt… Lees snel verder voor het recept en doe inspiratie op in onze gallery.

Ingrediënten (10 stuks)
150-200 gr chocolade naar keuze
10 kersen, met steeltje

Bereidingswijze
Smelt de chocolade in een kom boven een pan met heet water (au bain-marie). Laat de chocolade iets afkoelen tot het nog net vloeibaar is. Pak de kersen vast aan het steeltje en doop ze in de chocolade. Laat de chocolade op vetvrij papier harden. Herhaal het dopen in de chocolade eventueel nog een keer, voor een extra dikke laag.

Dit zijn toch echte droomsnoepjes, deze prachtige kersen in chocolade?

Ook interessant