Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Recept: Karamel-crueslirepen

crueslirepen.png

Karamel-crueslirepen met chocodip (voor 8-10 stuks)

Ingrediënten

– 100 g suiker
– 250 g muesli met noten en zaden
– ½ fleur de sel
– 100 g pure chocolade van minstens 70%, in stukjes

Bereiding

– Bereid van de suiker met water karamel volgens het basisrecept.
– Roer de muesli en het zout erdoor.
– Bekleed een bakblik of platte schaal met bakpapier en strijk de massa erin uit tot een laag van maximaal 1 cm dik.
– Laat opstijven in de koelkast. Snijd acht tot tien repen van de massa.
– Smelt de chocolade au bain marie en laat 3-4 min. afkoelen.
– Doop de repen er tot de helft in en laat drogen.

Bereidingstijd: ± 15 min. + opstijven

Ook interessant