Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Kan water over de datum raken?

waterflesjes.jpg

Staat jouw voorraadkast ook vol met flesjes plat of bruisend water? En heb je je weleens afgevraagd hoe lang die houdbaar zijn? Zo Zit Dat zocht het voor je uit.

Het tijdschrift voor kinderen bestaat 25 jaar en trakteert op een portie nieuwsgierigheid met onder andere deze vraag over water. Bovendien kun je meedoen aan een leuke prijsvraag, waarmee je een weekend naar de Efteling kunt winnen!

 

 

Kan water  over de datum raken? Check het antwoord op zozitdat.nl/water, los het mysterie op en wie weet win je een lang weekend Efteling voor zes personen!

Nieuwsgierigheid bij kinderen

Je hebt er misschien nooit zo bij stilgestaan. Maar wist je dat nieuwsgierigheid bij kinderen hartstikke belangrijk is? Uit onderzoek blijkt dat nieuwsgierige kinderen graag dingen uitproberen en daardoor nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Deze vaardigheden kunnen ze bijvoorbeeld goed gebruiken voor nu nog onbekende problemen in de toekomst. Zo Zit Dat maakt kinderen graag nieuwsgierig. Maar volwassenen ook!

Los het mysterie op!

Van 15 april t/m 28 april zijn er 25 vragen verstopt in verschillende tijdschriften, op websites en op Instagram. Deze herken je aan de vraag uit dit artikel. De antwoorden vind je onder andere op pagina’s op Zozitdat.nl en in Zo Zit Dat editie 5, die nu in de winkel ligt. Bij alle antwoorden vind je een letter, die je vervolgens kunt combineren tot een zin. Vind jij zoveel mogelijk antwoorden? Dan maak je kans op geweldige prijzen! Ga naar zozitdat.nl/nieuwsgierig voor meer info.

Ook interessant