Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Jouw foto op het nieuwste Nespresso koffieapparaat!

jouw-foto-op-het-nieuwste-nespresso-koffieapparaat.jpg

Nespresso is op zoek naar de meest iconische plek van Nederland. Weet jij welke dat is? Stuur dan je foto in!

De CitiZ koffieapparaatlijn van Nespresso is gebasseerd op de kleuren en vormen van gebouwen en stedelijke objecten. Voor de nieuwste Limited Edition van de CitiZdot machine haalde Nespresso haar inspiratie letterlijk van de straten van Parijs en New York. Op de machines staan afbeeldingen die kenmerkend zijn voor deze wereldsteden.

Om de introductie van deze nieuwste CitiZdot Limited Edition te vieren, organiseert Nespresso een online fotowedstrijd. Nespresso daagt iedereen uit om de meest iconische plekken van steden vast te leggen en online te delen. Voor Nederland zijn er acht steden geselecteerd: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Arnhem en Maastricht.

Doe mee en win een unieke CitiZdot!
Weet jij wat de meest iconische plek is van één van deze steden? Leg die plek dan vast en stuur hem in. De winnaar ontvangt een CitiZdot Paris of een CitiZdot New York machine. De internationale winnaar van de veertien deelnemende landen kan zelfs een CitiZdot machine winnen met daarop de eigen ingestuurde foto!

De foto’s kunnen tot en met 23 april worden ingezonden. Het stemmen op de foto’s kan tot en met 30 april. Tot 15 mei kan er op de top vijf foto’s gestemd worden, waarna de winnaars bekend gemaakt zullen worden.

Kijk voor meer informatie op www.nespresso.com/citizdot!

Ook interessant