Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Italiaanse salades

italiaanse-salades.jpg

Om je vingers bij op te eten.

Een salade kan eigenlijk altijd: als lunch, als voorafje, als bijgerecht of als hoofdmaaltijd. En welke salades zijn nou lekkerder dan de Italiaanse?

Maxine Clark is een echte kenner van de Italiaanse keuken. Ze gaf vele zomers cursussen in de Italiaanse keuken op Sicilië en in Toscane. In Italiaanse salades beschrijft ze de geheimen van een goede salade, zoals verse ingrediënten en een goede dressing.

Italiaanse salades is verdeeld in de onderwerpen snel en fris, gekookte groente, vis- en zeevruchten en vlees. Je kunt dus snel een salade vinden met de ingrediënten waar je zin in hebt. Ook heeft Maxine Clark moeilijk verkrijgbare ingrediënten achterwege gelaten en zijn de salades door iedereen klaar te maken.

Alleen de mooie foto’s zijn al een genot om naar te kijken!

Titel: Italiaanse salades
Auteur: Maxine Clark
ISBN: 9789059205710
Uitgeverij: Veltman Uitgevers

Ook interessant