Eten

IJstijd! Het nieuwe boek van Kees Raat

ijstijdcover-jpg.jpg

Er zijn ontzettend veel ijsfabrikanten en soorten ijs. Maar de echte ijssalons waar de grote steden vroeger mee vol zaten, zijn bijna allemaal verdwenen. De Italiaanse families die samen hun salon runden en ons verwenden met hun heerlijke ijs, sterven langzaam uit.

ijsOndanks dat de Italiaanse salon in de 21e eeuw een schaars goed is geworden, is er gelukkig nog de salon van Kees Raat. Zijn winkel op de Warmoesstraat is dé plek waar je het echte ijs kan eten. Het ijs zoals vroeger. In dit boek leert hij de lezers hoe je zelf ijs kunt maken en wat de geheimen zijn om de pure smaak te krijgen zonder kunstmatige grondstoffen. Oftewel: ijs zoals ijs vroeger smaakte en nog altijd zou horen te smaken.

Het boek bevat de heerlijkste recepten en bevat prachtige illustraties. Na dit boek wil je niets anders meer dan het ijs proeven van Kees. Een feestje voor zowel je ogen als smaakpapillen!

ijstijdkleinKoop het boek online.

Lees hier hoe je zelf meloenijs kunt maken.

Ook interessant