Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

IJsfonduen

ijsfonduen.jpg

Ice fondue wordt de nieuwste trend.

Fonduen wordt nieuw leven ingeblazen met vloeibare stikstof van -196°C. Ice fondue is een kooktrend die in diverse restaurants helemaal hip and happening is. Bij ice fondue kun je zelf ijs-tapas maken van fruit door het eerst in een dipje te dopen en vervolgens nog vijf seconden in de rokende stikstof. Je kunt het ijshapje extra lekker maken door het met warme chocolade en slagroom te combineren. Het idee is bedacht door Koen Gillis.

Het concept
Als eigenaar van het Leidse éénmansbedrijf Business Edge bedenkt Koen innovatieve marketingconcepten. Onder de naam Icewizard maakte hij voor bedrijven op beurzen en evenementen met vloeibare stikstof ter plekke ijs-tapas om publiek te trekken. De enthousiaste reacties leidden tot de volgende stap: het ontwikkelen en aanbieden van ice fondue als totaalconcept voor de horeca.

Voor iedereen
Icewizard richt zich op de diverse restaurants, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Je kunt zelfs gezellig op een terrasje aan de ijsfondue! Per persoon kost het tussen de €12,50 en €15,00. Wil je weten in welke restaurants ice fondue mogelijk is? Bekijk dan even de website www.ijsfondue.nl.

Wat vind jij van deze ‘foodtrend’?

Ook interessant