Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

High Wine

high-wine.jpg

High Tea is passé. Dit jaar nog gaan we voor de High Wine.

Introductie High Wine
Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. In diverse restaurants en eetcafés staat het al op het menu. De Nijmeegse lunchrooms zijn er mee begonnen en daarna veroverde de High Wine al snel de rest van het land.

In plaats van een pot thee kan er nu gekozen worden uit verschillende wijnen. Vaak gaat het hierbij om drie verschillende soorten. De sandwiches en koekjes blijven dit keer achterwege en worden vervangen door bijvoorbeeld borrelnootjes, olijven, gamba’s en pepers gevuld met roomkaas. Een lekkere bite om op vrijdag het weekend mee in te luiden.

De High Wine package
Ook bij hotel Dylan aan de Keizersgracht in Amsterdam gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Daar kun je zelfs een heuse High Wine-package boeken. Voor 400 euro heb je een overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt en een High Wine waar je ’s middags kunt aanschuiven. Is dit een beetje teveel van het goede? Alleen de wijn en hapjes kosten je €39,50. Je ontvangt hiervoor vier glazen wijn en vier hapjes, bereid door chef-kok Dennis Kuipers. Gezellig met je vriendinnen!

Ook interessant