Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

High Tea tips

high-tea-tips.jpg

Waar kun je genieten van een heerlijke high tea? Vrouwonline geeft je leuke high tea adresjes!

Samen met vriendinnen een dagje er op uit. Praten over je relatie, je kinderen en je werk, maar ook heerlijk ouwehoeren en lachen. Super gezellig! En wat beter dan er een high tea bij geserveerd krijgen? Lekkere hapjes en gezelligheid, wat wil een vrouw nog meer!

Vrouwonline heeft door het hele land gespeurd naar adresjes waar je een lekkere high tea voorgeschoteld krijgt. Dan weet je zeker dat je kunt genieten van de heerlijkste scones en taartjes.

Veel eet- en drinkplezier!

Gartine in Amsterdam
Een kleine, schattige lunchroom in een steegje van Amsterdam. Je moet het maar net kennen, want anders loop je er zo voorbij en dat is erg jammer! In Gartine worden enkel biologische producten geserveerd en dat proef je. Het oogt er gezellig, alsof je bij iemand thuis komt eten. Geen moderne fratsen, maar landelijk met heel veel vintage servies. Het is er altijd druk dus reserveren is een must. Als je ’s ochtends gaat shoppen, kun je ’s middags nagenieten van al je aankopen tijdens de high tea.

Queens in Amersfoort
Bij Queens kun je vorstelijk van je high tea genieten. Je kunt een uitgebreide high tea krijgen, maar ook een kleinere wanneer je liever niet helemaal losgaat aan zoetigheden. De lekkernijen zijn allemaal huisgemaakt, want eigenaren Lisette en Paula zijn geschoold als patissier. De thee komt van theehuis Betjeman en Barton uit Parijs. Wanneer je die thee drinkt, weet je pas hoe echte thee hoort te smaken. Dat wordt dus smullen!

Theepaviljoen De Horsten in Wassenaar
In het Koninklijke landgoed De Horsten ligt het theepaviljoen. Als je een aantal minuten door het bos hebt gelopen, kom je aan bij de lunchroom. Het oogt als een sprookje; een lief wit huisje met rieten dak omringd door het bos. Naast de romantische sfeer is de high tea ook nog eens erg lekker. In deze omgeving kom je zeker tot rust.

Zoetelief in Den Bosch
Een culinaire high tea in één van Brabants gezelligste steden. De koks van Zoetelief maken verfijnde en mooie gebakjes en sandwiches die je het liefst allemaal in 1 keer op wilt smikkelen. In de zomer kun je ook een High Tea To Go bestellen, waarbij je een goedgevulde tas krijgt met een fles Prosecco in plaats van een theepot. En voor de kids kun je er een fles Jip & Janneke champagne bij krijgen. Ook leuk is de high tea met een workshop kleur en make up. Je krijgt dan naast lekkere hapjes ook kleuradvies en tips over make up.

Teazone in Maastricht
In de zuidelijkste stad van Nederland is Teazone de kers op de high tea-taart. Bij Teazone wordt het gebak vers gebakken waardoor het mogelijk is om verschillende high tea’s samen te stellen. Dan weet je tenminste zeker dat jouw favoriete gebakje erbij staat! Ook de koffieliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, je kunt namelijk bij je high tea zowel goede thee als heerlijke koffie krijgen. Een high coffee dus!

Ook interessant