Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Het ultieme uitje: taart eten!

het-ultieme-uitje-taart-eten.jpg

Er is niets leuker dan met je vriendinnen een taartje eten. Om te vieren dat je jarig bent, gaat trouwen of gewoon zomaar omdat jullie zin hebben in iets zoets. Wij hebben de adresjes met de lekkerste taartjes voor je op een rijtje gezet.

Taart van m’n Tante
De bekendste taartenwinkel van Nederland is misschien wel ‘De taart van mijn Tante’ in Amsterdam. De ideale plek voor een uitje met je vriendinnen. Heerlijk genieten van de lekkerste zoete en hartige taarten in een kitscherige omgeving.

Theefabriek
Een bezoekje aan de province Groningen wordt natuurlijk afgesloten met een high tea in ‘De Theefabriek’ in Houwerzijl. Hier serveren ze ‘theetoafels’. Dit is eigenlijk een high team op z’n Grunnegers (Gronings), waarbij jullie op een aantal traditionele Groninger streekproducten worden getrakteerd.

De Overkant
In ‘De Overkant’ in Den Haag worden exotische limonanasapjes rondgebracht door vrolijke mensen. Het is er altijd gezellig. En het interieur, ingericht als een huiskamer, doet jou en je vriendinnen geloven dat je bij jou thuis op de bank zit. Ultiem genieten, bijvoorbeeld van de overheerlijke witte chocoladetaart met frambozen en pistachenootjes. Mmmm!!!

Babo Cafe
In Arnhem is het een begrip geworden en het wachten is op de rest van Nederland: de Merengue taart van Babo Cafe. En bij een groot stuk van die heerlijke taart drink je natuurlijk koffie uit eigen branderij. Midden in de stad, maar het voelt als een buurtcafeetje. Dat is Babo. Voor een gezellig onderonsje op de zaterdag.

Binnen
Een dagje winkelen in Zwolle? Dan moet je even langs Binnen Eten en Drinken. Deze superhippe locatie biedt een bijzonder smakelijke high tea aan, met diverse zoete en hartige lekkernijen. En wil je liever high tea’en op het water? Bij Binnen kun je ook naar buiten! Dat wordt smullen.

Ook interessant