Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Heerlijke recepten voor de blender

heerlijke-recepten-voor-de-blender.jpg

Deze gerechten en drankjes maak je in een handomdraai!

Heb je geen tijd om te koken en wil je toch gezond eten? De blender biedt oplossingen. Je maakt met het boek Heerlijke recepten voor de blender de meest verrassende gerechten en drankjes voor elk moment van de dag. Zo kun je optimaal gebruik maken van je blender.

Het boek bevat bijna dertig recepten voor overheerlijke soepen, purees, compotes, milkshakes, cocktails, smoothies, coulis en sauzen. Niet zomaar recepten, maar de meest bijzondere combinaties van ingrediënten die je nog nooit eerder hebt gezien en geproefd. Het zijn niet complete maaltijden die worden geserveerd, maar recepten voor elk moment van de dag: als tussendoortje, bij de borrel en als voor- en nagerecht. Natuurlijk kan je er zelf een echte maaltijd van maken.

Het boek prikkelt al je zintuigen en is dan ook een echte aanrader voor als je net een blender in huis hebt gehaald. Maar natuurlijk ook voor de blenderexperts die alles uit haar apparaat wil halen. Aan de hand van de aantrekkelijke opmaak, de zorgvuldigste geschreven recepten en de mooiste illustraties haal je een boek in huis om nooit meer weg te doen.

Heerlijke recepten voor de blender
Guaneri
ISBN: 9789044718959
Uitgeverij: Deltas
Prijs: € 14,95

Wil je het boek bestellen? Klik dan hieronder.

Ook interessant