Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Handige apps voor in de keuken

kookapps.png

Van het perfecte ei tot feestelijke maaltijden: kokkerellen wordt een feestje op zich, met deze handige apps. 

Het Fotokookboek

Zestig recepten voor cakes, koekjes, taarten, brood en korstdeeg. Ook leuk voor kinderen, want met de stap-voor-stap-handleiding kan het niet misgaan.
€ 3,59

The Perfect Egg Timer

Elk ei op exact de gewenste hardheid. De app rekent mee of het ei uit de koelkast komt of niet. Plus: de egg-spy laat zien hoe het kookproces er binnenin uitziet.
€ 1,59

Winestein Sommelier

Vul in wat je klaarmaakt en welke kruiden je gebruikt en je krijgt een passend wijnadvies. Plus info over druivenrassen, herkomst, serveertemperatuur en andere wijnweetjes.
Gratis

Gojee Food and Drink Recipe App

Kliekjesdag? Voer de ingredienten die je in huis hebt in, plus wat je wel en niet lust, en Gojee zoekt ’s werelds beste foodblogs af naar bijpassende recepten.
Gratis

Italians cook it beter

Een verzameling van de lekkerste recepten uit de Italiaanse keuken. Ingedeeld naar regio, met achtergrondinformatie over gerecht en streek, smakelijke foto’s en duidelijke recepturen.
Gratis

Via Google Play en de App Store in iTunes. Prijzen kunnen verschillen. 

MargrietMore Culinair_388X507Meer kooktips!

Wil je je alvast voorbereiden op de feestdagen? In de culinaire special van Margriet More vind je 36 feestrecepten, inclusief twee complete feestmenu’s. Bestel snel online voor € 4,95 via Tijdschrift365.nl of haal ‘m in de winkel.

Ook interessant