Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Groente en fruit van het seizoen

groente-en-fruit-van-het-seizoen.jpg

Morgen begint alweer de tweede maand van het jaar. Wat eten we in februari?

Seizoensgroenten eet je als je gezond, duurzaam en bewust wilt eten. Je eet dan namelijk groenten en fruit waar geen chemische middelen voor de groei zijn gebruikt. Voordeel van seizoensgroente is dat ze verser zijn, meer smaak hebben en een hogere voedingswaarde hebben.

De komende maand eet je de volgende groentes:
Aardappelen
Alle soorten kool
Bloemkool
Bietjes
Boerenkool
Broccoli
Pompoen
Rode kool
Ui
Veldsla
Witlof
Witte kool
Wortelen
Prei
Selderij
Sjalotjes
Spinazie
Spruitjes
Knolselderij
Koolraap

En heb je zin in een stukje fruit, kies dan voor:
Ananas
Appel
Avocado
Banaan
Citroen
Kiwi
Mandarijn
Peer
Pompelmoes
Sinaasappel

Ook interessant