Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Dag 24: gezondere zoetmakers

suiker-dossier.png

Tijdens de Fit Challenge ontvang je dagelijks een voedingstip van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Dit is de tip voor dag 24:

Mensen vragen mij vaak welke zoetmiddelen ze tijdens een detoxperiode kunnen gebruiken. Omdat het moeilijk is om van suiker en zoete smaken af te kicken, raad ik eigenlijk altijd aan alle zoete voedingsmiddelen vermijden. De zoete smaak zorgt er namelijk voor dat je alleen maar méér wilt.

De betere ‘suikers’
Wel zijn er een aantal zoetmakers die je kunt gebruiken in plaats van suiker of  zoetstoffen uit de supermarkt, zoals groene stevia, ahornsiroop, xylitol, lucuma, banaan, kaneel en vanille. Vandaag geef ik je een recept voor heerlijke muffins, bereid met blauwe bessen en ahornsiroop. Maak er geen dagelijkse gewoonte van om zoet te eten, zie het echt als een traktatie.

In 60 dagen fit en slank(er)
Schrijf je in voor de gratis Margriet Fit nieuwsbrief en ontvang elke dag gezonde recepten, oefeningen en tips van een voedingscoach. Samen met Margriet werk je aan een gezondere leefstijl in 60 dagen.

[sm-iframe height=”300″ src=”http://messagent.sanomadigital.nl/optiext/optiextension.dll?ID=yW7y_BMtB58zUaAptcLWth24A8lC9m6S7wHfswoXf62qRmiOP%2BiLKCNXW6wgXbEz22Vi0SmPVO9OkjTjcW”]

Spreekuur en ervaringen delen
Margriet organiseert wekelijks een spreekuur via Facebook met detox-coach Jacqueline van Lieshout, bij wie je terecht kunt met vragen over gezond eten. Wil je ervaringen delen met andere deelnemers? Word dan lid van de  Margriet Fit Challenge Facebookgroep!

Ook interessant