Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Gezonde ontbijtcrackers

gezonde-ontbijtcrackers.jpg

Ben je gluten intolerant of heb je eens zin in iets anders dan een boterham? Probeer deze ontbijtcrackers waar je jouw fantasie op los kunt laten.

Ingrediënten – 20 stuks
2 kopjes gemalen lijnzaad
250 ml water
snufje zout

Naar keuze:
gehakte noten
rozemarijn
tijm
paprikapoeder
chilipoeder
knoflookpoeder
uienpoeder
oregano
basilicum

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Mix vervolgens alle ingrediënten voor de ontbijtcrackers in een grote kom tot er een deegbal ontstaat. Neem een bakpapiertje en rol het hier zo dun mogelijk op uit. Snijd vervolgens vierkantjes van het deeg (insnijden is voldoende).

Bak de ontbijtcrackers 30 minuten in de oven tot ze knapperig zijn. Breek ze vervolgens langs de ingesneden randjes af en beleg ze met een heerlijke topping.

Smakelijk!

Ook interessant