Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Gezond tussendoortje? Kies voor deze reep

vrouw-eet-tussendoortje.jpg

– In samenwerking met Lotus Bakeries –

Naast onze maaltijden willen we ook kunnen genieten van een lekker tussendoortje, mits het gezond is. Met de veganistische fruitreep van Nakd van Lotus Bakeries zit je goed en kun je schuldvrij genieten. De reep bevat geen gluten, melk of toegevoegde suikers. Lekker puur dus. 

Nakd

Het merk Nakd staat voor ‘naked’, oftewel naakt. De producten van Nakd hebben letterlijk niets te verbergen. De repen bestaan alleen uit natuurlijke, onbewerkte en het liefst zo min mogelijk ingrediënten. Alleen herkenbare ingrediënten die je waarschijnlijk ook in je keukenkastje hebt staan. De producten van dit merk worden dan ook gezien als wholefoods.

Wat is Wholefoods?

Wholefoods zijn producen waarvan de ingrediënten natuurlijk en minimaal bewerkt zijn. In Groot-Brittannië is wholefoods de laatste jaren enorm populair geworden. De puurste vorm van wholefoods zijn fruit en groente die je van een boom kan plukken of uit de grond kan trekken en direct kan consumeren. Zoals een sinaasappel waarvan je vers sap kan maken. Daarentegen kun je in veel winkels ook frisdrank met sinaasappelsmaak kopen waaraan veel is toegevoegd en je de sinaasappel nauwelijks kunt proeven. Een product dat onder de wholefoods valt wil zo dicht mogelijk tegen die oorspronkelijke sinaasappel zitten.

Ingrediënten Nakdonl_nakd_apple

De reep van Nakd is een combinatie van fruit (dadels) en noten. Het product wordt niet gebakken en er worden geen suikers en stropen aan toegevoegd, waardoor deze alleen uit pure, natuurlijke ingrediënten bestaat. Zo bestaat het tussendoortje in de smaak Cashew Cookie uit 49% dadels en 51% cashews. De reep is 100% natuurlijk en gluten-, tarwe- en lactosevrij. Goed dus voor degenen die last hebben van een glutenallergietarwe-allergie of lactose-intolerantie. Bovendien smaakt de reep erg goed.

 

Puur

Puur eten is anno 2016 erg populair, het past immers bij ee
n gezonde levensstijl. Het doel van Nakd is om zoveel mogelijk overbewerkte producten te vervangen door voedzame wholefoods. Elke reep bevat 1 gram verzadigd vet.Het voedzame tussendoortje van Nakd is verkrijgbaar in 7 smaken:

  • Cashew Cookie
  • Apple Crunch
  • Cocoa Delight
  • Cocoa Orange
  • Bakewell Tart
  • Berry Delight
  • Banana Crunch

onl_nakdSmaak

Dat de repen van Nakd lekker smaken weet de redactie van Margriet.nl uit eigen ervaring. Contentspecialist Miranda vindt de repen ‘rijk van smaak’. “De repen van Nakd zijn puur, heel erg fijn. Bovendien vullen de repen erg goed. Het gaat niet om zomaar een tussendoortje dat je even snel opeet, het is een verantwoorde snack waar je de tijd voor neemt om echt van te genieten.”

Kijk voor meer informatie over dit gezonde én lekkere tussendoortje op Nakd.nl. De repen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Ook interessant