Recept: gevulde zoete aardappel met gegrilde visfilet
Manon Maas | 3 januari 2021
Zin om met een gezonde hap het jaar te beginnen? Dan is deze gevulde zoete aardappel met groenten in combinatie met gegrilde visfilet wellicht echt iets voor jou.
Een makkelijk, maar zeer smaakvol gerecht. En nog gezond ook!
Benodigdheden voor de gevulde zoete aardappel met vis:
Prik wat gaatjes in de aardappelen, bestrijk ze met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak ze in het midden van de oven in 25-30 min. gaar.
Verhit in een wok 2 el olie en bak hierin de broccoli, de lente-ui en de erwtjes 2 min. omscheppend.
Voeg rode peper, peper, zout en munt naar smaak toe.
Verhit de grillpan. Bestrijk de visfilets met olijfolie, maal er peper en zout naar smaak boven en bak ze in de grillpan in ± 2 min. per kant gaar en lichtbruin.
Leg de aardappelen op borden, kruis ze in en vouw ze open.
Lepel de zure room erin en verdeel de groenten erover.