Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Gevulde eieren

gevulde-eieren.jpg

Zet de heerlijkste gevulde eieren op tafel tijdens de paasbrunch!


Met het aanbreken van de lente staat ook Pasen weer voor de deur. Een goed moment voor een gezellige paasbrunch. Zet naast de paasstol en de chocolade paaseieren ook eens iets hartigs op tafel. Deze hartige gevulde eieren vallen vast in de smaak!

Gevulde eieren met gerookte zalm
Wat?
12 medium eieren, hardgekookt en gepeld
150 gram gerookte zalm
5 eetlepels mayonaise
3 eetlepels zure room
1,5 theelepel gehakte verse dille + wat takjes als garnering
zout en peper

Hoe?
Halveer de eieren in de lengte en haal voorzichtig het eigeel eruit. duw het eigeel met de achterkant van een lepel door een fijne zeef en vang het op in een kom.

Meng bijna alle gerookte zalm en mayonaise in een keukenmachine totdat het een glad mengsel is. Voeg dit mengsel toe aan het eigeel. Roer de zure room en dille erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

Schep het mengsel in de eieren of gebruik een spuitzak. Knip of snij sliertjes van de overgebleven gerookte zalm. Garneer de eieren met de zalm en takjes dille.

Doe hier nog meer inspiratie op:

Ook interessant