Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Van salmiak tot pumpkin spice: de gekste én lekkerste kruidnootsmaken op een rij

gekste-en-lekkerste-kruidnootsmaken.jpg

Kruidnoten zijn er anno 2021 in heel veel smaken. Wil je weleens iets anders proberen dan de klassieke kruidnoot? Proef dan eens deze gekke smaken. Vertellen we je ook meteen wat volgens de Margriet-redactie de lekkerste kruidnootsmaken zijn.

En, durf jij de dropsmaak aan, of ga je voor de pumpkin spice-kruidnoten?

De gekste kruidnootsmaken anno 2021

Winkels leggen de ene na de andere gekke kruidnootsmaak in de schappen. Het lijkt bijna een sport te worden! Je vindt die bijzondere smaken vooral bij snoepwinkels en speciale kruidnootwinkels. Deze kruidnootsmaken klinken zó gek, dat je je haast niet voor kunt stellen dat ze lekker zijn. De meningen zijn daarover dan ook nogal verdeeld. En, welke durf jij te proberen?

Lees ook:
Waarom we volgens wetenschappers zo dol zijn op karamel-zeezout

De lekkerste kruidnoten met een bijzonder smaakje anno 2021

Op de Margriet-redactie zijn we vooral fan van de klassieke kruidnoot of chocoladekruidnoten. Maar de volgende bijzondere smaken vinden we ook wel heel lekker en raden we je zeker aan:

Nog meer lezen over kruidnoten?

Beeld | Getty

Voice Uitdaging

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant