Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Recept: fusilli met champignonsaus, paddenstoelen en rucola

fusilli-met-champignonsaus.jpg

Het is vanaf 8 maart de Week Zonder Vlees, dus wij geven je graag vast wat inspiratie. Zoals dit recept voor een heerlijke pasta fusilli met champignonsaus, paddenstoelen en rucola. Dankzij de eiwitrijke peulvruchten-pasta mis je het vlees geen moment.

En je maakt het gerecht ook nog eens in een handomdraai.

Ingrediënten

voor 4 personen

Bereidingswijze van de fusilli met champignonsaus

  1. Snijd de ui fijn en de kastanjechampignons in plakjes. Scheur de paddenstoelen in grove stukken.
  2. Kook de fusilli in 7 minuten gaar in een pan met ruim kokend water.
  3. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten totdat deze glazig begint te worden. Voeg de knoflook, champignons, paddenstoelen en chilivlokken toe en bak kort mee.
  4. Voeg de melk, water en mix voor de champignonsaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ongeveer 2 minuten zachtjes doorkoken, roer af en toe.
  5. Serveer de saus over de fusilli en garneer met Parmezaanse kaas en rucola.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Beeld & recept | Honig

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant