Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

In deze gezellige stad vindt binnenkort een heus frituurfestival plaats

frituurfestival-groningen-margriet.jpg

Een festival dat volledig draait om bitterballen, kaassoufflés en frikadellen proeven: het bestaat. En dit frituurfestival vindt gewoon plaats in ons eigen land.

En wel op zondag 2 juni in Groningen.

Snertkroket

Het frituurfestival is niet simpelweg een festival waar de doorsnee borrelhapjes worden geserveerd. Nee, naast de bekende bittergarnituur, kun je ook kennismaken met nieuwe combinaties. Wat dacht je van een carbonara- of snertkroket, bitterballen gevuld met ei of een insectenfrikandel?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Calorieën verbranden

Calorieën tellen kun je op het festival beter achterwege laten. Op de lijn letten doen we de dag erna wel weer. Wel is er live muziek, dus als je er lustig op los danst, verbrandt je misschien nog wat van de calorieën.

Zacht prijskaartje

Je hebt tien uur lang de tijd om alle frituurhapjes te proeven: het festival is van 12.00 uur tot 22.00 uur. Een kaartje kost in de voorverkoop vijf euro en aan de deur 8,50 euro. Voor die prijs is die snertkroket het proberen wel waard, toch?

Thuis de lekkerste kip roosteren? Dat wordt een makkie met deze heteluchtoven van Inventum, nu van 109 euro voor maar 79,95 euro in de Margriet Shop

 

Bron | Facebook Frituurfestival
Beeld | iStock

Ook interessant