Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Frikandelspeciaalpizza voor € 2: binnenkort bij déze supermarkt verkrijgbaar

frikandel-met-patat.jpg

Na de frikandellenvlaai van Aldi eind vorig jaar en de frikandellensoep van Pannenkoekenhuis De Boswachter vorige maand, komt Lidl nu met de frikandelpizza. Houd je meer van kroketten? Ook dan heeft de budgetsupermarkt een snack voor je: de zuurkoolkroket.

Op 13 en 14 oktober is de nieuwe ‘frikandelspeciaalpizza’ verkrijgbaar bij Lidl. De pizza is belegd met frikandellen, mayonaise en currysaus en heeft een topping van uitjes.

‘Hollands glorie’

“De frikandel is toch wel een beetje Hollands glorie, vandaar dat we deze pizza aanbieden in het weekend van de Hollandse streekweek. Zowel de pizza als de frikandel valt bij veel mensen in de smaak. Daarom vonden we dit een verrassende combinatie,” zo zegt Lidl-woordvoerder Christine Braun tegen het AD. De snackbar-pizza kost € 2 per stuk, weet distrifood.nl te melden.

De frikandelpizza is overigens niet nieuw. Zo kwam Snackplaza Willem de Boer op Urk twee jaar geleden al met een eigen pizza belegd met frikandel. Ook laten veel twitteraars weten dat zij al veel eerder met het idee kwamen een pizza en frikandellen met elkaar te combineren.

Frikandelpizza Lidl

Zuurkoolvulling en rookworst

In het weekend van de Hollandse streekweek is bij de budgetsuper trouwens ook de zuurkoolkroket te koop. Die snack is voorzien van een zuurkoolvulling en stukjes rookworst. De zuurkoolkroketten worden per vier stuks verkocht. De bijzondere Hollandse pizza en kroketten zijn alleen in de winkel te krijgen en kunnen dus niet online worden besteld.

Bronnen | AD, distrifood.nl
Foto | iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant