Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Frambozenspoom

frambozenspoom.jpg

’ Een spoom neutraliseert de smaak, maar geeft het menu vooral een extra feestelijk tintje!’

Wijnsuggestie
Wij adviseren hierbij een Prosecco met een sprankelende frisse zachte bubbel. Een perfect ingrediënt voor deze spoom, die de smaakpapillen wakker schudt.

Deze wijn vind je ook in het speciaal voor Vrouwonline samengestelde wijnpakket. Hiermee haal je in één keer de juiste wijnen voor je kerstmenu in huis.

Spoom voor 4 personen

4 bollen frambozen- of bosvruchtensorbetijs
400 ml mousserende rosé wijn, bijv. prosecco, cava of champagne

1 Schep de bollen sorbetijs in vier glazen.
2 Schenk er de mousserende wijn op en serveer meteen.

Tip
Afhankelijk van je tafelstijl kun je trendy of juiste klassieke wijnglazen nemen. Stijlvolle champagneflûtes of -coupes kunnen ook!

bereiden: 5 minuten

Ook interessant