Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Familiemenu 3

familiemenu-3.jpg

Dit familiemenu bestaat uit Peer met ham en rucola, Franse citroenkip met krieltjes en zoete ui en uit een sinaasappelsabayon met galettes.

Dit zijn de gerechten uit het familiemenu van culinair weblogster Janneke Philippi.

Voorgerecht
Het voorgerecht bestaat uit Peer met ham en rucola .

Janneke: ’Voor sappige partjes peer met gerookte, zilte ham schuiven jong en oud graag aan. Laat de rucola en de peper voor de kinderen achterwege, leg op hun bordjes eventueel een paar grissini, Italiaanse soepstengels.’

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht van dit familiemenu bestaat uit Franse citroenkip met krieltjes en zoete ui.

Janneke: ’Dat goede ingrediënten de helft van het werk zijn, proef je absoluut in deze kip. Het aroma van de biologische citroen is onovertroffen, net als de smaak en botermalse structuur van de Label Rouge-kip.’

Nagerecht
Het nagerecht van het familiemenu bestaat uit een Sinaasappelsabayon met galettes.

Janneke: ’Romig, fris en heerlijk luchtig, zodat je straks van nog meer kerstlekkers kunt genieten.’

Ook interessant