Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Familiemenu 2

familiemenu-2.jpg

Geniet met de hele familie van een Kip-kerriecocktail met krokant Zeeuws spek, Kabeljauwhaasje met boerenkaassaus & zelfgesneden ovenfrietenen en Ambachtelijke ijstaart met Jan Hagel en pindarotsjes.

Dit zijn de gerechten uit het romantische menu van culinair weblogster Janneke Philippi.

Voorgerecht
De kip-kerriecocktail met krokant Zeeuws spek is het voorgerecht van een heerlijk familiemenu.

Janneke: ‘Een klassieke kipcocktail valt altijd bij klein én groot in de smaak.’

Hoofdgerecht
Het hoofdgerecht uit het familiemenu bestaat uit een Kabeljauwhaasje met boerenkaassaus en zelfgesneden ovenfrieten.

Janneke: ‘Het haasje van de kabeljauw is het delicaatste van de kabeljauwfilet. Het is stevig van structuur en heeft een mooie dikte. Bereid het kabeljauwhaasje niet te lang zodat het visvlees lekker sappig en mals blijft.’

Nagerecht
Het nagerecht uit het familiemenu bestaat uit een Ambachtelijke ijstaart met Jan Hagel en pindarotsjes

Janneke: ‘Met ambachtelijk roomijs en wat typische Hollandse lekkernijen maak je in een handomdraai -samen met de kinderen!- een feestelijke ijstaart.’

Ook interessant