Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Je eigen chocoladereep bedenken? Dat kan nu bij deze chocoladefabrikant

je-eigen-chocoladereep-bedenken-dat-kan-bij-deze-fabrikant.jpg

Wie altijd al als een soort Willy Wonka z’n eigen chocoladereep wilde bedenken, gaat blij worden van dit nieuws. Dit kan nu namelijk écht. Niet bij Sjakie en de Chocoladefabriek, maar wel bij Milka. Wie weet komt jouw chocoladereep straks wel in het schap te liggen. 

Voor jouw eigen chocoladereep heb je keuze uit maar liefst 80 ingrediënten.

Je eigen chocoladereep bedenken 

Krijg jij ook nooit genoeg van chocolade? Dan is dit je kans. Op de website van Milka kun je niet alleen jouw samengestelde combinatie insturen, je kunt hiermee ook een jaar lang gratis Milka-chocolade winnen. Daarnaast wordt de winnende chocoladereep in productie gebracht en komt deze in 2021 in de schappen te liggen. Maar ook de meest verrassende creaties verdienen volgens Milka een prijs. Daarom wordt er naast de hoofdprijs ook nog 49 keer een chocoladeverrassingspakket uitgereikt voor de meest creatieve smaakcombinaties.

Keuze uit 80 ingrediënten

Op de website van de chocoladefabriek heb je de keuze uit maar liefst 80 verschillende ingrediënten. Dit is ingedeeld in de categorieën kruiden & specerijen, fantasierijk, knapperig, noten & exotisch, vruchten & bessen en zachte vulling. De keuzes variëren dus van vanille tot rozemarijn en van watermeloen tot cornflakes. Hieruit kun je maximaal drie ingrediënten kiezen voor jouw eigen chocoladereep. 

Lees ook: Heb je constant trek in chocolade? Dít is wat het betekent

De inspiratie

Om kans te maken op de felbegeerde hoofdprijs is het alleen nog zaak om je reep een pakkende titel te geven en om je inspiratie voor de chocoladereep te omschrijven. Bijvoorbeeld of je ‘m speciaal voor iemand hebt samengesteld of dat de smaakcombinatie je bijvoorbeeld doet denken aan die ene fantastische vakantie. De beste creaties inclusief een goed verhaal maken kans op eeuwige roem, je eigen chocoladereep in het schap en een jaar lang gratis chocolade. Wie wil dat nou niet? 

Bron | 24Kitchen, Milka
Beeld | iStock

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Voice Algemeen

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant