Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Chocoladefans opgelet: híer opent binnenkort de eerste chocoladebar van Nederland

chocoladeliefhebbers.jpg

Kun jij geen genoeg krijgen van chocolade? En is Tony’s Chocolonely één van jouw favoriete chocolademerken? Dan hebben we goed nieuws voor je: Tony’s opent namelijk op 1 juli de allereerste chocoladebar van Nederland, midden in Amsterdam.

In deze bar kun je genieten van heerlijke chocoladelekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan stromende chocotaps, zoete chocoladeburgers en bubbelwafels.

Choco-walhalla

De bar is gevestigd in de Beurs van Berlage, pal naast de Tony’s Super Store, en belooft een groot choco-walhalla te worden. Het leuke is dat je er ook zelf aan de slag kunt, met bijvoorbeeld het versieren van s’mores (een speciaal koekje met chocola en marshmallows) en cake. Maar er zijn ook lekkere hartige hapjes zoals verse tomatensoep, vegaburgers en wraps. Voor ieder wat wils dus!

Lees ook
Heb je constant trek in chocolade? Dít is wat het betekent

Actie tegen kinderslavernij

Tony’s Bar draait echter niet alleen om eten. Naast het chocofeest is er namelijk ook ruimte voor de problematiek in West-Afrika, kinderslavernij en een oproep hoe jij kunt helpen om daar een einde aan te maken. Je kunt hier dus niet alleen je buik vullen, maar ook heel veel nieuwe dingen leren.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een nieuwe seriously crazy chocoladebar met crazy lekkere choco-creaties, allemaal gemaakt van Tony’s chocolade? Tell me s’more! In onze Chocolate Bar in de Beurs van Berlage vind je vanaf 1 juli deze langs kin druipende s’mores en nog veel meer lekkers. Een droom voor iedere chocofan. Zien we je vanaf 1 juli in onze Bar? Volg ons voor meer choco-updates!⁣ 😍🍫 ⁣ A new seriously crazy Chocolate Bar with crazy delicious choco-creations, all made from Tony’s chocolate? Tell me s’more! From the 1st of July, you will find these choco dripping s’mores and many other choco delicacies at our new chocolate bar in the Beurs van Berlage. Are you dropping by? Follow us for updates!

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolate Bar (@tonyschocolatebar) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Culy
Beeld | iStock, Instagram

Ook interessant