Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Een nieuw chocolade-walhalla in Amsterdam (mét shop-korting!)

een-nieuw-chocolade-walhalla-in-amsterdam-met-shop-korting.jpg

Alle oompa loompa’s verzamelen!!!

Ongesteld zijn, liefdesverdriet of gewoon een inkak-momentje: er is altijd wel een excuus voor chocolade te verzinnen. Heus niet erg, want wetenschappers hebben ontdekt dat chocolade best gezond kan zijn. Want als je zo nu en dan een stukje chocolade neemt, neemt het risico op hart- en vaatziekten flink af. Oké, die vlieger gaat écht alleen maar op voor pure chocolade, maar toch is het goed nieuws voor chocojunks.

Chocoladedroom wordt werkelijkheid
Nog meer goed nieuws is dat er in Amsterdam een nieuwe chocoladewinkel is geopend. Een winkel waar chocho-holics eerder alleen maar van konden dromen: een chocolade-walhalla op de Haarlemmerdijk. The Chocolate Company. Denk aan rijen en rijen met chocolade-repen, op alle mogelijke manieren, van enorm groot tot een ‘normale’ grootte. Uiteraard in de standaard-smaken puur, melk en wit. En dan zijn we er nog niet.

Want The Chocolate Company gaat nog een stapje verder. Want wat dacht je bijvoorbeeld van schwarzwalder pure chocolade? Of Melk-Apfelstrudel? En de witte chocoladereep met stawberry pink pepper-smaak kun je niet laten liggen. Echt niet.

Ultieme chocolade fondue
Maar je kunt hier ook zalige dips voor bijvoorbeeld een Ultieme Chocolade fondue krijgen. Denk bijvoorbeeld aan chocolade met speculoos, vanilla crunchie cookie of hot chili caramel. Loopt het water je al in de mond, of moeten we nog even doorgaan? Want we kunnen bijvoorbeeld ook nog de hotchocspoon noemen. Hier kan je zalige chocolademelk van maken (voor de échte fan: mét white rum! Mmmm!!).

Online shoppen mét korting
Baal je al van dit artikel omdat je nu zin hebt in chocolade? Wij zouden nog uren door kunnen met het ophemelen van alle zalige chocoladeproducten, maar je kunt ook zelf even kijken. En als Amsterdam net even te ver weg is, hebben we nog meer goed nieuws. Want je kunt al dit heerlijks ook online bestellen. Met korting! Want vanaf vandaag tot vrijdag 4 november krijg je bij de online winkel van The Chocolate Company 10% met onze speciale actiecode: VONL11LA.

Er is geen excuus meer nodig: dit wordt ongegeneerd smullen.

Ook interessant