Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Drie generaties: uitjes voor Moederdag

generaties257-jpg.jpg

generaties257.jpgWat is er leuker dan met Moederdag iets gezelligs te doen met grootmoeder, moeder én dochter? Ga er daarom gezellig met de drie generaties op uit en geniet van elkaar en van jullie culinaire onderonsje… Een ultiem vrouwendagje voor Moederdag!

High tea
Welke vrouw houdt er niet van zoetigheid? Tussen al het geklets door lekker smullen van zoete taartjes, fijne gebakjes en hartige sandwiches. High tea-en kan tegenwoordig bij ontzettend veel restaurantjes en hotels. Dus er is vast wel een high tea bij jou in de buurt, of organiseer er zelf een met onze high-tea tips!

Workshop taarten maken
Als jullie het leuk vinden om zelf iets te maken, is een workshop taarten
maken het perfecte dagje uit. Je leert hoe je de mooiste en lekkerste taarten
maakt. Het is ook nog eens nuttig, want jij kunt hierna de keukenprinses uithangen. Er gaat ten slotte niets boven een zelfgemaakte taart. Het is zelfs mogelijk om thuis een workshop taarten maken te krijgen. Alvast aan de slag vanuit je eigen keuken? Volg de cursus taarten versieren op Libelle.nl!

Lunchen
Een uitgebreide lunch is ook ideaal als uitje. Met mooi weer kun je heerlijk op het terras genieten van een vers belegd broodje of een warme maaltijd. Of wat dacht je van een home-made picknick? Maak daarna een wandeling door het bos of waai uit op het strand. Vergeet niet onze check-list voor een dagje uit na te lopen voor een gegarandeerd geslaagde middag!

 

 

 

 

Ook interessant