Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Eten

Donderdag – Vis met mosterdsaus en bloemkool

donderdag-vis-met-mosterdsaus-en-bloemkool.jpg

HOOFDGERECHT – 4 PERSONEN 25 MIN. (ca. 580 kcal p.p.)

Categorie: vis
Keuken: Hollands

1 kg vastkokende aardappelen, geschild
1 bloemkool, in roosjes
25 g boter
500 g pangasiusfilet
125 g gerookte spekreepjes
150 ml kookroom
1 el mosterd

Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar. Kook de bloemkoolroosjes in 10 min. knapperig gaar. Smelt in een koekenpan de boter. Bestrooi de visfilet met zout en peper en bak in 2 min. per kant bruin en gaar. Neem de vis uit de pan en houd onder een deksel warm. Bak in de pan de spekreepjes knapperig uit. Voeg de kookroom toe en verwarm 2 min. Roer de mosterd met zout en peper naar smaak erdoor. Leg de visfilet op 4 borden. Schep er de mosterdsaus over. Serveer met de bloemkool en de aardappelen.

Ook interessant